Presentació de l'activitat "Parelles lingüístiques"

SALMA DYIAF, PAULA VILLALOBOS

El dia 12 de gener del 2018 de 11:30h a 12:30h la Cristina Pla com a tutora de l'aula d'acollida, la Anna Fuentes com a LIC del centre, la Sandra Camps com a representant del consorci, la Marta Silvestre com a LIC externa i l’Elsa com a directora, van explicar el funcionament de la activitat "Parelles lingüístiques", a la biblioteca. Van assistir els alumnes voluntaris i els aprenents de la aula d’acollida. 
A continuació teniu diferents imatges de l'acte de presentació:



Es trobaran regularment a l'hora de l'esbarjo per parlar català entre ells i d'aquesta manera poder millorar en l'aprenentatge d'aquesta llengua. 
Finalment, han fet fotografies dels grups de conversa perquè, tot i que l'activitat es diu "parelles", hi ha tants voluntaris que hem acabat fent grups.
Aquí les teniu:






Aquesta activitat se situa dins el marc del Voluntariat per la Llengua i ja fa més de tres anys que es realitza al nostre institut.



Comentaris

  1. Moltes gràcies per publicar la notícia! Les professores que organitzem l'activitat estem molt il·lusionades! Ahir vam fer la primera sessió i va anar tot sobre rodes!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Expressa la teva opinió sobre el que acabes de llegir