Taller “Experiments amb aliments”

VALENTINA PAZ LUCERO ARAVENA

El dia 20 de desembre vam fer el taller d’”Experiments amb aliments” al menjador.
Els professors encarregats de supervisar-lo van ser la Montse Carré i en Josep Maria Fabrellas.
Tot seguit veiem unes imatges de les alumnes amb els professors:





El taller va constar de tres experiments, i per fer-los ens va dividir en dos grups. Algunes alumnes de 1r de batxillerat feien les explicacions.
El primer experiment va ser fer un indicador de PH amb el suc que desprenia la coliflor llombarda al ser bullida. Després vam calcular el PH d’un ou i el vam coure.
Al segon vam fer que amb uns bastonets de l’orella mullats en sabó i una safata de llet amb colorant alimentari vam fer una obra d’art escampant els colorants per la llet.
I al tercer vam fer explotar sucre. Aquest el vam fer fora del menjador, ja que feia molta pudor i explotava.

Els participants del taller en el moment de l'explosió

Les alumnes de 1r de bat amb el professor Josep Maria

Va ser molt interessant i divertit.

Comentaris