Operación triunfo

VICTÒRIA TANNOUS I ASMAA EL AAMRANI
“Operación triunfo”, conegut també com a OT és un programa de televisió de cant que consisteix en que un grup de persones (en total 16), que han estat elegits prèviament per uns càstings on milers de persones s’hi han presentat, es queden en una acadèmia durant 3 mesos aproximadament, aïllats del món exterior, amb la finalitat d’aprendre amb tots els professors especialitzats i obrir una gran porta per a la seva carrera musical. 

Segurament no haureu sentit parlar d’OT des de la seva primera edició, ja que les altres edicions no han tingut gaire èxit en comparació a la primera edició (2002) i aquesta (2017), que gràcies als concursants i al equip tècnic, que han aconseguit que OT torni a recuperar l’èxit.

Dins de l’acadèmia fan moltes classes diferents a part de cant, fan exercici molt intens, ioga, classes de ball, classes d’ interpretació, d’anglès (entre d’altres idiomes)...

Els concursants més destacats d’aquesta edició són els següents:  Amaia, Aitana, Cepeda, Alfred, Ana Guerra, Agoney, entre d’altres.

Els finalistes van ser Amaia, Aitana, Miriam, Alfred i Ana Guerra (coneguda com a Ana War). 

Després de sortir de l’acadèmia la concursant que està tenint més èxit tant en les xarxes socials com en la seva carrera musical és l’Aitana Ocaña, ja que també és ambaixadora de la marca de roba Stradivarius.
La guanyadora ha estat Amaia Romero, coneguda com Amaia d’Espanya, que va guanyar 100.000 euros, el viatge a Eurovisió amb la seva parella Alfred i un gran reconeixement tant a Espanya com a altres zones del món.

Al veure que aquesta edició aconseguia èxit i talent es va decidir fer una gala especial Eurovisió, per veure qui hi aniria respresentant Espanya. Els més votats per anar-hi van ser Amaia i Alfred amb la seva cançó “Tu canción”, que representa l’amor, de parella, amics…. I ja s’estan promocionant arreu d’Europa.

Foto de grup de participants

L'Amaia

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Expressa la teva opinió sobre el que acabes de llegir