Recepta Cinnamon Rolls ultraesponjosos

JOSÉ LUIS MARTÍN I ARNAU MORENO



Per a fer la recepta necessitarem:
600 g de farina
300 ml de llet
70 g de mantega
60 g de sucre
1 ou
6 g de llevat sec
5 g de sal

Per a l’interior dels rolls:
100 g de sucre morè 
70 g de mantega
10 g de canyella

Elaborarem la recepta de la següent manera:

1- Escalfem la llet fins que estigui tèbia, i després hi afegim el llevat sec. Remenem una mica amb una cullera i deixem reposar 10 min per a que el llevat es pugui activar.
2- Ficarem la mantega al microonas en intervals de 15 seg fins que es fongui.
3- En un bol gran afegirem la farina, farem un forat gran al mig, afegirem la llet amb el llevat, i ara sí podem afegir la resta d’ingredients.
4- Barregem amb una cullera fins a obtenir una massa homogènia. Quan la tinguem, escamparem una mica de farina sobre la superfície en la qual amassarem(que ha d’estar neta), i ficarem la massa a sobre. Haurem d’amassar fins a obtenir una massa suau i elàstica.
5- Deixem reposar la massa 1h i 30min en un bol tapat amb un drap humit o amb paper film .
6- Abans de que hagi passat el temps, elaborarem l’interior fonent la mantega que teníem reservada.
7- Quan estigui fosa, la afegirem al sucre morè que prèviament haurem barrejat amb la canyella.
8- Quan la massa hagi reposat, l’estendrem en forma de rectangle horitzontal amb l’ajuda d’un corró i afegirem la mescla de sucre, mantega i canyella, i la repartirem fins cobrir tota la superfície, menys la vora superior.

Comentaris

  1. M'ha agradat aquesta recepta i em semblen molt atraients aquests rolls ultraesponjosos.
    Els intentaré cuinar aquest cap de setmana, a veure com em surten.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Expressa la teva opinió sobre el que acabes de llegir